Centar za planiranje i razvoj karijera

 

 

Dobrodošli na stranice Centra za planiranje i razvoj karijera

 

Adresa
Poljička cesta 35, Split

Voditeljica
doc. dr. sc. Anita Mandarić Vukušić

Kontakt
amandari@ffst.hr

 

 

 

 

O Centru za planiranje i razvoj karijera 

Temeljni ciljevi rada Centra za planiranje i razvoj karijera su poticati razvoj ljudskih potencijala s naglaskom na vještine planiranja i upravljanja karijerom, povezati studente s potencijalnim poslodavcima te ustrojiti jedinstvenu bazu podataka koja će služiti za praćenje podataka o završetku studija, dolaska do staža i zaposlenju studenata.

 

AKTIVNOSTI CENTRA

Centar organizira i provodi aktivnosti za poticanje razvoja vještina izrade osobnog plana profesionalnog razvoja, aktivno traženje posla, pisanje životopisa, pripremanje za intervju za zapošljavanje, osnaživanje za uspješno nošenje sa zahtjevima radne uloge te poticanje studenata na preuzimanje inicijative u traženju posla ili stvaranju novih poslova primjerenih trenutnim potrebama na tržištu rada. Pored toga, Centar organizira razne događaje i provodi istraživačku djelatnost.


Dokumenti
Repozitorij je prazan
Obavijesti
Najava provedbe radionica pod nazivom...
Dragi studenti! Poduzetnički centar Split i Studentski poduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta u Splitu organiziraju ciklus radionica pod nazivom “Grow Your Skills”. Projekt je sufinanciran od strane Grada Splita. Ciklus je usmjeren studentima Sveučilišta u Splitu, neovisno o njihovom obrazovanju, a tematski obuhvaća područja poduzetništva i tehnologije. U prilogu se nalazipoziv i poveznica za prijavu na radionice. 
Pozivaju se studenti na sudjelovanje u webinaru iz ciklusa Talk&Grow  koji organizira Ured za upravljanje karijerama pod nazivom  ''Upravljanje vremenom''. Webinar će se održati u četvrtak 10.12.2020. od 11-12:30 sati . Broj sudionika je ograničen te je obavezna prijava preko adrese e-pošte: savjetovanje@unist.hr .