021 32 92 84

Poljička cesta 35, Split

Integracija u Europski prostor visokog obrazovanja, internacionalizacija studijskih programa, te povećanje dolazne i odlazne međunarodne mobilnosti studenata i nastavnika zazuzimaju važno mjesto među strateškim ciljevima Sveučilišta u Splitu.

Međunarodna mobilnost studenata i osoblja Filozofskog fakulteta odvija se najvećim dijelom u sklopu programa kao što su: Erasmus+ CEEPUSBilateralni programiMSCA i drugi.

 Interaktivna karta ugovora za mobilnost studenata i osoblja u sklopu programa   Erasmus+

 poveznica na natječaje za  mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka stručne prakse i mobilnost osoblja (održavanje   nastave/stručno osposobljavanje koje raspisuje Sveučilišta u splitu

 Popis ugovora za mobilnost studenata ažurirana lista ugovora objavljuje se u sklopu natječajne dokumentacije!

 Ponude stručne prakse za studente

 Popis ugovora za mobilnost osobljaodržavanje nastave - ažurirana lista ugovora objavljuje se u sklopu    natječajne   dokumentacije!

 Popis ugovora za mobilnost osoblja: stručno usavršavanje- ažurirana lista ugovora objavljuje se u sklopu     natječajne   dokumentacije!

 Ponude stručnog usavršavanja osoblja

 Fakultetska Erasmus koordinatorica :

 Tamara Ljubičić, voditeljica Odjeljka za međunarodnu suradnju i odnose s javnošću

PON-PET 08:30 - 11:00  12:30-15:30 

 e-mail: ljubicic@ffst.hr TEL 021 329 290

 

Srednjoeuropski program razmjene za sveučilišne studije (CEEPUS) regionalni je program akademske mobilnosti u kojem sudjeluju:  Albanija, Austrija, Bugarska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Češka, Mađarska, Makedonija, Poljska, Rumunjska, Slovačka, Slovenija i Srbija. U CEEPUS-u se omogućuju tri osnovne vrste mobilnosti. To su:

Nacionalni ured za CEEPUS: Agencija za mobilnost i programe Europske unije; e-mail: ceepus@mobilnost.hr

T: +385 (0)1 500 5635, F: +385 (0) 1 5005 699

 

MEĐUNARODNI PROJEKTI

Suradnja na međunarodnim projektima od iznimne je važnosti za razvoj znanstvene izvrsnosti i uključenje u Europski istraživački prostor (European Research Area - ERA).

 

Popis i kratkih opis navažnijih međunarodnih projekata ukojima su sudjelovali naši znanstvenici pogledajte ovdje

Međunarodna mobilnost znanstvenika financira se između ostalog i kroz program Marie Skłodowska-Curie

 i to:

Popis otvorenih MSC natječaja pogledajte ovdje.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti voditeljici Odjeljka za međunarodnu suradnju i odnose s javnošću: 

Tamara Ljubičić, mr. Europskih studija

ljubicic@ffst.hr 

 

STARIJE  INFORMACIJE O NATJEČAJIMA ZA MOBILNOST I OSTALE NOVOSTI IZ PODRUČJA MEĐUNARODNE SURADNJE (do 28.6.2021. 

 

 


Obavijesti

28.06.2021
Natječaj za mobilnost osoblja u okviru Erasmus+ programa (sredstva iz natječajne godine 2020.) ostaje otvoren do isteka sredstava ili do 31.03.2022.  Mobilnosti se mogu iskoristiti do 31.5.2022. Lista odabranih kandidata objavljuje se jednom mjesečno, u pravilu najkasnije do 20. u mjesecu, a temeljem prijava predanih u prethodnom mjesecu. Nastavno i nenastavno osoblje u istoj natječajnoj godini (2020.) može iskoristiti najviše tri mobilnosti u okviru Erasmus+ programa (dvije mobilnosti u okviru Suradnje među programskim državama (KA103) te jednu u okviru Suradnje između programskih i partnerskih država (KA107)). Od ovog pravila isključuju se članovi uprava te Erasmus koordinatori i ECTS povjerenici Sveučilišta i njegovih sastavnica. Tekst Natječaja i natječajna dokumentacija .
28.06.2021
Sveučilište u Vilniusu organizira  Staff Training   u prosincu 2021. na temu kreativnosti, horizontalnog mišljenja, paralelnog mišljenja,  3D didaktike … Više informacija možete pročitati  ovdje . Zainteresirani zaposlenici trebaju se prijaviti organizatoru do 30.09. , a potom za stipendiju Erasmus+ na  stalno otvoreni natječaj  Sveučilišta u Splitu (do iscrpljenja sredstava)
28.06.2021
Sveučilište u Splitu objavilo je  Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studija u okviru programa Erasmus+ u akademskoj godini 2021./2022.  (ljetni semestar) – Natječajna godina 2021. Rok za prijavu:  20. rujna 2021. Natječajna dokuemntacija nalazi se na niže navedenoj poveznici: https://bit.ly/3gy5XCN